Mijn naam is Gerda Ebbers en samen met mijn man hebben wij kinderen en kleinkinderen. Het was al op jonge leeftijd mijn wens om kraamverzorgende te worden. Helaas door omstandigheden kwam het daar niet van en ben ik pas op 46 jarige leeftijd hiervoor aan de studie gegaan. 

Een laatbloeier dus. Met heel veel plezier doe ik dit werk nu en hoop nog een paar jaar hiermee door te gaan. Wat is het iedere keer weer een wonder zo’n klein kindje te mogen verwelkomen en te verzorgen. Maar ook de moeder te ondersteunen bij de bevalling en een weekje te verwennen. En niet te vergeten de verdere gezinsleden zoals de vader en eventuele andere kinderen. Door bijscholing etc. blijf ik helemaal up to date en kan ik daardoor voorlichting geven over borstvoeding, veilig slapen etc. 

Gediplomeerd kraamverzorger
Wij zijn allen gediplomeerd, hebben ruime ervaring en staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel. Tevens hebben wij ons geregistreerd bij Kenniscentrum Kraamzorg, wat inhoudt dat wij up-to-date zijn voor wat betreft bij- en nascholingen op het gebied van onder andere begeleiding bij de bevalling, EHBO, reanimatie bij kinderen en niet te vergeten het begeleiden van de (borst)voeding.

Contact
Wil je met mij in contact komen? Dit kan op de volgende manieren:
 038 - 33 21597
 06 - 1327 3229
gebbers@kraamzorgzaam.nl